AdSense Secrets 5 anmeldelse – Kan Joel Comm hjælpe dig med at tjene penge med AdSense?

Det vil være en vild underdrivelse at sige, at “AdSense Secrets” ændrede mit liv. Da jeg første gang hørte om

Posted by admin on januar 27, 2017

Det vil være en vild underdrivelse at sige, at “AdSense Secrets” ændrede mit liv. Da jeg første gang hørte om bogen tilbage i år 2005, tjente jeg mindre end nogle få cents om dagen, så selv om Joel Comm lovede, at jeg kunne ti-doble dette beløb, så mente jeg ikke rigtigt, at det ville kunne hjælpe mig.

Jeg brugte nogle gratis råd til at øge min indtægt, og så fik jeg fat i AdSense Secrets version 2. Nogle få ændringer havde en utrolig indflydelse på min indkomst, så jeg købte AdSense Secrets 3.0, da den kom ud. Siden har jeg anskaffet mig også AdSense Secrets 4 og AdSense Secrets 5.

Nedenfor kan du se min AdSense-statistik. Jeg testede systemet ved at klikke på en af mine reklamer, men da jeg ikke kunne se spor efter mit klik i statistikken (jeg vidste ikke, at det var forsinket), kontaktede jeg Google. Deres flinke ansatte forklarede, at man ikke måtte klikke på sine egne reklamer. Uf! Jeg var heldig. Andre har fået deres konto slettet for den forbrydelse.

Det handler AdSense Secrets 5 om

Kort fortalt satte Joel Comm AdSense på sine sider for adskillige år siden, og han tjente kun en smule mere end jeg gjorde i begyndelsen. Han fandt ud af, at der kunne tjenes penge der, så han begyndte at lave ændringer og tests, indtil han havde brudt koden.

Han fandt ud af, at placeringen havde en betydning, hvilke steder der var bedst, hvilke farver der virkede bedst, og hvilke størrelser og typer der virkede bedst.

Dette fordoblede hans indkomst mange gange, ligesom det skete for mig, da jeg begyndte at følge hans råd. Med hver ny version af bogen har der været forbedringer. Hvis du ønsker at tjene penge med AdSense, så er denne bog et must. Jeg vil holde på, at alle vil være enige med mig i dette. Joel Comm er ekspertEN på AdSense-området.

Det bedste ved AdSense Secrets 5

Selv om jeg har læst AdSense Secrets 2, 3, 4 og nu 5, lærer jeg stadig noget nyt af Joel Comm. I version 4 lærte jeg et smart trick til at split-teste reklamer. Denne gang lærte jeg, at man kan ændre skrifttypen og -størrelsen. Hm, det burde jeg have vidst i øvrigt. Desuden har jeg ændret farveskemaet ifølge hans råd, og jeg lærte også at bruge AdSense til søgning på en smart måde.

Hvordan kan dette hjælpe mig? … Og dig!

Selv små ændringer kan have en stor betydning. Det har jeg i hvert fald lært i løbet af de år, jeg har brugt AdSense. Med denne bog i hånden vil du få inspiration til disse ændringer. Du vil lære, hvad der formentlig vil virke bedst, og hvad du skal gøre, hvis din side er anderledes.

Og hvad betyder det så? …

Du kan sikre dig, at du kommer til at tjene så meget som muligt på AdSense. Selv om jeg ikke har tilføjet nyt indhold til mit største side i årevis, så tilretter jeg stadig reklamerne efter Joels anbefalinger. Og det virker. Indkomsten og klik-raten stiger. Det er da godt, ikke?

Hvad jeg kan lide ved AdSense Secrets 5

Mit yndlingskapitel er sandsynligvis Chapter 3: How To Tweak Your Ads To Make Them Click! – The Principles Of Optimization. Det mindede mig om, at du altid kan forbedre dit resultat. Men rent faktisk kunne jeg lide hele bogen. Det er meget tydeligt, at den er skrevet af en ekspert på området.

Hvad jeg ikke kunne lide ved AdSense Secrets 5

Et af kapitlerne … Chapter 2 – Signing up made easy Eftersom jeg allerede har en konto, sprang jeg dette kapitel over, men jeg indrømmer: Det er et must for begyndere.

Hvis du vil tjene penge med AdSense, så SKAL du have denne bog

For at være helt ærlig er det ikke et spørgsmål, om du skal eller ikke skal. Der er kun én mulighed. Jeg begik den dumme fejltagelse ikke at købe bogen med det samme (den kostede $97 dengang), og senere fandtjeg ud af, at min tøven havde kostet mig ca. $1800 i mistet indtjening.

Hvis dette review har hjulpet dig til at tage en beslutning, ville jeg blive glad, hvis du vil købe bogen via mit affiliate link: http://getmoneymakingideas.com/go/adsecrets5/