Netpenge

Forbrugslån er stort set det samme som f.eks. kviklån, minilån, sms lån etc. bortset fra, at når der er tale om forbrugslån, så vil der som regel også være tale om nogle større beløb. Der vil typisk også være en meget længere løbetid på et forbrugslån, end der vil være ved de andre typer af lån. Men udover det, så er det faktisk næsten ligeså hurtigt og nemt at optage et forbrugslån, som det ville være at optage et kviklån. Som navnet forbrugslån jo nok også fortæller, så er der her tale om et lån, hvor pengene udelukkende bliver brugt på forbrug af forskellig slags.

Hurtigt forbrugslån

Du kan få et hurtig lån med den lette og hurtige ansøgningsproces online. Når du skal ansøge om dit forbrugslån, skal du gøre det på den pågældende låneudbyders hjemmeside. Her vil det som oftest tydeligt fremgå, hvor man skal trykke for at udfylde sin ansøgning. Når du  kommer ind på ansøgningsformularen, vil du blive bedt om at udfylde dit ønskede lånebeløb. Ligeledes skal du oplyse om løbetiden for dit forbrugslån.

Du skal herefter opgive dine personlige oplysninger (dit navn, din adresse, og dit CPR-nr). Og også oplyse dit telefonnummer og din E-mail så låne udbyder har mulighed for at kunne komme i kontakt med dig. Du skal også angive oplysninger om din boligsituation og din indtægtskilde. Dette har kun betydning for hvor højt et beløb du kan låne, men ikke om du kan låne penge eller ej.

Som potentiel låner skal du også give låneudbyder tilladelse til at kunne hente andre oplysninger om dig. Det er bl.a. så låneudbyder kan se om du er registreret som dårlig betaler i de forskellige skyldnerregistre. Hvis du ikke giver din tilladelse til dette, så vil du ikke kunne blive godkendt som låner. Ønsker du en med-ansøger på dit lån skal vedkommendes personoplysninger også indgå i låneansøgningen.

Forbrugslån uden sikkerhed

Der bliver ikke stillet nogen sikkerhed for et forbrugslån. Derfor vil der heller ikke være nogen krav om at du skal bruge pengene på noget bestemt. Med andre ord bestemmer du altså selv hvad du har lyst til at bruge pengene på. Og om det så skulle være en tur syd på eller over Atlanten? Eller om du vil holde en stor fest? Eller simpelthen bare ud og shoppe en tur? Jamen så er det helt op til dig selv! Et forbrugslån er en meget populær type af lån, idet at det er et så meget nemmere og hurtigere alternativ til et almindeligt banklån. Det er det fordi der ved forbrugslån ikke bliver bedt om dokumentation for, hvad du har i sinde at bruge pengene på.

Forbrugslån er lån til forbrug

Lån til forbrug har typisk en beløbsramme på alt fra et par få tusinde kroner og helt op til 300.000 kr. og løbetiden strækker sig typisk fra 1 år, og helt op til 15 år. Løbetiden afhænger selvfølgelig af den pågældende kreditor, og låntagerens personlige ønsker om beløb. Når du ansøger om et lån til forbrug er det en administrator der behandler din ansøgning. Og oftest vil du meget hurtigt få et svar på om du kan få bevilliget dit lån eller ej.

Inden du ansøger om et forbrugslån er det jo selvfølgelig vigtigt at du sætter dig godt ind i de forskellige krav der stilles til dig som låntager. Og samtidig også kigge nærmere på de Årlige Omkostninger i Procent (ÅOP), da det er dem der medregner alle gebyrer for lånet. Det er også en god ide at sammenligne forskellige låneudbydere. Hvis du laver en grundig research inden du ansøger om lånet, så kan du ende med at spare dig selv for rigtig mange penge i renter og gebyrer.

 

Ansøg om forbrugslån nu

Ansøg om forbrugslån nu og du vil typisk få svar på din ansøgning med det samme. Derefter vil pengene være på din konto i løbet af, enten samme dag, eller maks et par dage. Det kan selvfølgelig variere med svartiden alt afhængigt af hvilken låneudbyder der er tale om. Der er kun tale om ganske få krav der skal opfyldes af låntageren for at kunne blive godkendt til et forbrugslån:

Generelle krav til forbrugslån

  • Du må ikke være registreret i RKI eller andre skyldnerregistre. Langt de fleste låneudbydere stiller dette som krav til deres potentielle lånere. det er fordi at der er en højere risiko ved at låne til folk som i forvejen er registreret som en dårlig betaler.
  • Der stilles ingen krav til din indkomst for at kunne optage et forbrugslån. Din indkomst kan dog have indflydelse på hvor højt et beløb du kan låne. Men som udgangspunkt kan man låne op til 25.000 kr, selv med dårlig økonomi. Så selvom du er arbejdsløs, pensionist eller studerende vil du stadig have en god chance for at blive godkendt som låntager.
  • Det er et krav at din adresse er registreret i det danske folkeregister. Hvis din adresse er hemmelig kan du ikke låne penge.
  • Samtidig skal du have både arbejds- og opholdstilladelse. Dette krav stilles for at sikre at den potentielle låner ikke bare smutter videre til et andet land uden at betale sin gæld.
  • Så hvis du er dansk statsborger med både arbejds- og opholdstilladelse, burde der ikke være noget i vejen for at du kan ansøge om et forbrugslån.

Forbrugslån her og nu

Lån til forbrug nu for hurtigt og nemt at få råd til det du står og mangler. Det er dog vigtigt at du virkelig tænker dig om inden du optager et forbrugslån. Du skal som sagt huske at tænke over hvilken låneudbyder der bedst og billigst kan dække dine behov. men samtidigt er det også vigtigt at tænke over, hvad du vil bruge pengene på. Hvis ikke du har en plan for de penge du låner, og det bare er til sjov og ballade. Så kan det altså ende med at blive en meget dyr omgang i renter og gebyrer. For at give et overblik over hvor meget det svinger med renter og gebyrer mellem de forskellige udbydere. Så er der nedenfor givet 4 eksempler på låneudbydere, der alle kan tilbyde dig et forbrugslån:

Forbrugslån hos Ferratum:

For at optage et lån hos Ferratum skal du være fyldt minimum 23 år. Og du må ikke være registreret som dårlig betaler i skyldnerregistre. Du kan låne et beløb på mellem 1.500 kr. og op til 15.000 kr. Og der vil være en løbetid på mellem 3 måneder og 8 år, alt afhængigt af hvor stort et beløb der er tale om. Den årlige omkostning i procent er på mellem 94,9% og 381%, og det koster 0 kr. i etablerings omkostninger når du optager lån. Ferratum er godkendt af finanstilsynet, og kan derfor ses som en pålidelig låne udbyder

Forbrugslån hos DER

For at opatge et lån hos D.E.R skal du være fyldt minimum 20 år. Og her må du heller ikke være registreret som dårlig betaler i skyldnerregistre. Her kan du låne et beløb på mellem 5.000 kr. og 100.000 kr. Og der vil være en løbetid på mellem 2 år og op til 5 år (afhængigt af beløbet). Den årlige omkostning i procent er hos D.E.R på mellem 13,64% og 30,95%. Og her koster det 3.200 kr. i etablerings omkostninger. D.E.R er, ligesom Ferratum, også godkendt af finanstilsynet.

Forbrugslån hos Føniks Privatlån:

Hos Føniks Privatlån skal du også være fyldt minimum 20 år for at kunne optage et forbrugslån. Og du må ikke være registreret i skyldnerregistre. Her kan du låne alt fra 10.000 kr. og helt op til 100.000 kr. Og der er en løbetid på mellem 1 år og op til 15 år. Hos Føniks Privatlån koster det 800 kr. i etablerings omkostninger, hvilket er ret billigt. Hvis du stiller det op imod D.E.R hvor det jo som sagt koster 3.200 kr. Den årlige omkostning i procent er også en del lavere her. Hvor den altså kun er på mellem 19,6% og op til 26,50%. Føniks Privatlån er også godkendt af finanstilsynet.

Forbrugslån hos Santander:

Hvis du ønsker at optage et forbrugslån hos Santander skal du være fyldt minimum 18 år. Og ligesom hos de andre, må du heller ikke være registreret som dårlig betaler i skyldnerregistre. Her kan du låne et beløb der strækker sig fra alt mellem 10.000 kr. og helt op til 350.000 kr. Og her er der også en løbetid på 1 år og op til 15 år. Etablerings omkostningerne hos Santander er lidt anderledes end de andre hernævnte låneudbydere.  Her skal du betale 3% af lånebeløbet. Men som minimum vil det koste 500 kr. Santander’s årlige omkostninger i procent er også rimeligt lave, de ligger på mellem 11,85% og 20,84%. Santander er også godkendt af finanstilsynet.

Forbrugslån hos Bank Norwegian

Hvis du gerne vil bruge Bank Norwegian som din udbyder til et forbrugslån så skal du som minimum være fyldt 23 år gammel. Her er aldersgrænsen altså lidt højere end hos de fleste andre udbydere. Du kan, ligesom hos de andre udbydere, ikke blive godkendt til et forbrugslån hos Bank Norwegian hvis du i forvejen er blevet registreret i diverse skyldnerregistre. Lånebeløbet for et forbrugslån med Bank Norwegian som udbyder ligger på mellem 5000 kr og op til 400000 kr. Du vil her opleve at renten ligger på mellem 8,99 % og 20,99 %. Ligeledes vil der være årlige omkostninger i procent på mellem 10,33 % og 28,36 %. Din løbetid for et forbrugslån hos Bank Norwegian strækker sig fra 12 måneder og helt op til 180 måneder.

Du skal være opmærksom på at din adresse skal være registreret i folkeregistreret, og at du skal have en nemkonto der står i dit eget navn. Ligeledes skal du have adgang til NemID, ellers vil det ikke være muligt for dig at underskrive og godkende din låneaftale. Du vil hos Bank Norwegian opleve at du får svar på din ansøgning lige med det samme efter du har ansøgt. Udbetalingen kan dog vare op til et par dage. Langt de fleste vil få godkendt deres forbrugslån hos Bank Norwegian, og her vil heller ikke skulle stille nogen former for sikkerhed.

Forbrugslån hos Selene Finans

Optag et forbrugslån med Selene Finans som din låneudbyder. Her vil du som minimum skulle være fyldt 18 år gammel, og ikke være registreret som dårlig betaler hos RKI eller Debitor Registret. Hos Selene Finans har du mulighed for låne mellem 3000 kr og op til 75000 kr. Her vil du opleve en variabel rente på dit forbrugslån som ligger på mellem 9,99 % og op til 26,08 %. De årlige omkostninger i procent for et forbrugslån hos Selene Finans ligger på mellem 15,5 % og strækker sig op til 32,7 %. Løbetiden for forbrugslån hos Selene Finans er på mellem 12 måneder og 72 måneder.

Hos Selene Finans får du svar på din låneansøgning indenfor 15 minutter og udbetalingen finder som regel sted indenfor en dag. De fleste bliver godkendt til forbrugslån hos Selene Finans og her skal du heller ikke stille sikkerhed. Du skal være opmærksom på at du skal være dansk statsborger for at kunne optage et forbrugslån hos Selene Finans. Ligeledes skal din din bankkonto være en nemkonto og registreret i eget navn. Det er også her et krav at du har adgang til dit NemID. Hvis ikke du har det, så vil det ikke være muligt for dig at underskrive og godkende din låneaftale, og så vil du ikke kunne ansøge overhovedet. Du skal ligeledes angive dit telefon nr. og en gyldig E-mail adresse.

Forbrugslån hos Fokuslån

Hvis du ønsker at optage et forbrugslån med Fokuslån som din udbyder, så skal du som minimum være fyldt 20 år gammel. Ligesom ved alle andre låneudbydere vil du ikke kunne blive godkendt som låntager hos Fokuslån hvis du i forvejen har fået en RKI registrering. For at kunne låne hos Fokuslån skal din bankkonto være en nemkonto og være registreret i dit eget navn. Det er et krav at du har adgang til NemID. Hvis ikke du har det, så vil det ikke være muligt for dig at låne penge. Du skal ligeledes angive dit telefon nr. og en gyldig E-mail adresse

Hos Fokuslån vil det være muligt for dig at låne alt fra 10000 kr og helt op til 75000 kr. De årlige omkostninger i procent vil ved et forbrugslån hos Fokuslån være på mellem 21,10 % og op til 30,95 %. Ligeledes vil der være en rente som ligger på alt i mellem 16,90 % og 26,08 %. din løbetid for et forbrugslån kan være på 12 måneder og helt op til 80 måneder. Når du ansøger om et forbrugslån hos Fokuslån vil du få svar indenfor en time og udbetalingen sker som regel indenfor en dags tid. Langt de fleste bliver godkendt til forbrugslån hos Fokuslån og du skal ikke stille nogen former for sikkerhed for dit lån.