KaChing – En anmeldelse af Joel Comms seneste bog

Joel Comm er en meget produktiv forfatter. Listen over hans udgivne bøger er ret imponerende om det at tjene penge

Posted by Torben on januar 27, 2017

Joel Comm er en meget produktiv forfatter. Listen over hans udgivne bøger er ret imponerende om det at tjene penge på nettet, og de vigtigste titler er disse:

• The Adsense Code
• Twitter Power
• Click Here to Order
• og talrige e-bøger: Adsense Secrets, Chitika, Kontera m.fl.

Det som jeg særligt bemærkede var hvor meget denne bog lignede Click Here to Order, for på mange måder blev metoderne til at tjene penge på nettet allerede dækket i den bog, ligesom flere af principperne også beskrives i Twitter Power.

Hvis du er nybegynder i internet marketing er der ingen tvivl om at denne bog lige er noget for dig. Der er mange ting der forklares ganske glimrende i bogen, men hvis du allerede har læst flere af Joel Comms bøger vil nogle af kapitlerne være en anelse kedelige.

For os der lever uden for USA er nogle af kommentarerne noget amerikaniserede. Særligt rådene omkring AdsDaq nærmer sig det fejlagtige, for du får ingen annoncer fra folk som kommer til din side fra lande uden for USA – og ligeledes vil den pris du ønsker tage alt for lang tid at implementere før det betaler sig. Der er faktisk mange systemer som fungerer bedre her i Europa. Jeg ville for eksempel bruge TradeDoubler når det gælder bannerreklamer hvor du ønsker betaling pr. visning i stedet for at vente på AdsDaq kom til at fungere på dine sider, men jeg anerkender samtidig at vi alle bruger forskellige metoder.

Det jeg til gengæld synes bør roses er, at forfatteren anbefaler systemer der er nemme at sætte op, og nemme at føre statistik på. Med den vinkel er hans bøger glimrende for begyndere – og også altid interessante at læse for de mere etablerede.

KaChing præsenterer nogle interessante ideer der vil motivere og inspirere de fleste læsere, og der er ingen tvivl om at alle vil finde værdi for pengene. Men du bør ikke forvente, at KaChing er lige så revolutionerende som The Adsense Code og Twitter Power var.

Det er altid sjovt at gætte hvad hans næste bog kommer til at handle om – men som oftest vil gættene være forkerte fordi han har en evne til at overraske sine læsere. Men jeg håber i hvert fald, at den næste bog vil blive skrevet ud fra den forudsætning der siger: “Jeg kender jer, kære læsere, så jeg vil ikke gentage hvad I allerede véd.” Joel Comm har et unikt brand, og som det gælder for alle brands er sandheden, at du enten er vild med det, eller ikke kan fordrage det.

Jeg anbefaler derfor bogen KaChing, men må også erkende du må forvente at læse en del sider du har læst før.

Tre store stjerner ud af fem mulige til KaChing.