Netpenge

Sms lån er mere eller mindre det samme som et minilån eller et kviklån. Man kalder det et sms lån, fordi at man for nogen år tilbage kunne optage lån direkte fra sin mobiltelefon. Det vil altså sige at man sendte sin låneansøgning via sms besked, i stedet for at sende den over nettet. Sms lån drejer sig som regel kun om forholdsvist små beløb. De fleste benytter sig af disse lån til alment forbrug.

Hvis en regning, for eksempel skulle falde sidst på måneden, så er det en god måde hurtigt at få den af vejen på. Mange vælger også at optage sms lån, hvis de mangler lidt nyt tøj i garderoben.  Andre vælger sms lån, hvis de trænger til nogle flere caféture. Du kan mere eller mindre vælge at bruge pengene til lige det du vil, idet låneudbyderne sjældent spørger detaljeret ind til, hvad du skal bruge dit sms lån til.

Gratis sms lån

Du kan få gratis lån hos nogle af vore låneudbydere. Første lån gratis er et lån uden renter og omkostninger. Hos de fleste låneudbydere vil du kunne optage lån på op til 5000 kr. kvit og frit, hvis tilbagebetalingen finder sted indenfor en måned. hvis du derimod vælger en længere løbetid vil renterne på sms lån typisk være meget højere end renterne på, for eksempel, et lån i banken.

De fleste låne udbydere stiller en række basale krav og betingelser til låntageren. Det gør de så de på den måde kan sikre sig at låntageren rent faktisk har tænkt sig at betale pengene tilbage til tiden. Af de mest almene låne betingelser kan der nævnes følgende:

Sms lån 2017

Som nævnt kunne man førhen optage sms lån via sms besked, men i dag foregår det hele over nettet. Det betyder at man i dag skal gå ind på den pågældende låneudbyders hjemmeside. Derfra udfylder man en ansøgningsformular med det ønskede beløb, og den ønskede løbetid på lånet. Herefter udfylder man sine personlige oplysninger. Det vil altså sige dit fulde navn, din adresse, din fødselsdato og cpr-nr.

Du skal ligeledes angive din E-mail og dit telefon nummer. før du underskriver din låneaftale, skal du give udbyder tilladelse til at hente andre oplysninger om dig. Det gør de så de for eksempel kan se om du er blevet registreret som dårlig betaler i RKI. Hvis du er registreret i RKI eller i Debitor Registret vil det som regel ikke være muligt for dig at blive godkendt som låntager.

Sms lån med NemID

Når du søger sms lån eller andre lån, underskriver du din låneansøgning ved hjælp af dit NemID. Det fungere som din digitale signatur hvis du skal underskrive dokumenter online. Derfor skal du også benytte dig af NemID når du ansøger om sms lån. Lån med NemID betyder en hurtig låneproces. Hos nogen låneudbydere vil du opleve at få svar med det samme. Altså direkte på din computerskærm, når du har sendt din ansøgningsformular afsted. Andre steder vil du få dit svar enten via e-mail, eller sms besked. Svaret vil så typisk komme indenfor 10-15 minutter (hvis det er indenfor de normale åbningstider).

Sms lån – hurtig betaling

At få et sms lån er en meget populær lånemetode fordi det simpelthen er så nemt og hurtigt at ansøge om. Skulle det ske, at man står med en regning sidst på måneden man ikke har råd til at betale? Eller hvis noget går i stykker i hjemmet som man er nødt til få lavet? Så er sms lån helt klar en af de bedste metoder, idet at låneprocessen i sig selv kun tager et par minutter. Pengene vil derefter, i de fleste tilfælde, være på din konto indenfor en times tid. Et hurtig lån kan man få hos de fleste låneudbydere. Ved sjældne tilfælde kan man komme ud for at det kan tage et par dage før pengene er gået ind. Men det sker som regel kun hvis du ansøger uden for låne firmaets normale åbningstid.

Sms lån med omtanke

Selvom det er hurtigt og nemt at optage et sms lån, skal man selvfølgelig være fornuftig og tænke sig godt om før man vælger at gøre det. Hvis du står i en presset situation, er det selvfølgelig en rigtig god mulighed for hurtigt at kunne løse et midlertidigt problem. Men hvis din økonomi derimod er meget svingende generelt, og du derfor ofte har behov for at tage et lån. Så skal du nok lige tænke dig om en ekstra gang. Hvis tilbagebetalingen ikke falder til tiden, så er renterne meget høje. Ligeledes, hvis din økonomi i forvejen er meget svingende, kan du risikere at blive afhængig af de lette og hurtige lån. Du kan i sidste ende stå med en rigtig høj gæld.

 

Betingelser for sms lån

 •  Du skal have adgang til dit NemID. NemID fungerer som din digitale signatur online når der skal skrives under på papirer og aftaler, og det er derfor også den der skal bruges når du skal godkende og underskrive din låneaftale.
 • Du skal som minimum være fyldt 18 år. – ifølge den danske lovgivning er det ikke muligt at optage et lån, hvis man ikke er fyldt 18 år. (ved nogen låneudbydere kan det forekomme at minimumsalderen er på 21-25 år.)
 • Du må ikke være registreret i skyldnerregistre såsom RKI osv. – Hvis du i forvejen har gæld andre steder, så anbefales det at betale den før man optager nye lån.
 • For at kunne optage lån i Danmark er det selvfølgelig også et krav at man, for det første er dansk statsborger, og samtidig også har sin adresse i det danske folkeregister. Du må altså, i de fleste tilfælde, ikke have hemmelig adresse hvis du skal optage lån.

disse betingelser er nogen der skal tages højde for inden man ansøger om et lån, og det bedste ville jo selvfølgelig være at sætte sig ind i den enkelte låne udbyders krav, idet at det kan variere fra udbyder til udbyder. følgende er eksempler på låne udbydere der tilbyder Smslån:

Sms lån hos Ferratum:

 • Min. alder på 23 år.
 • En rente på mellem 0 – 103,4 %.
 • Løbetid på 5 – 42 måneder.
 • Muligt at låne mellem 1.500 – 15.000 kr.

Låne eksempel: 
hvis du igennem Ferratum  låner 10.000 kr., så vil lånet have en løbetid på 12 mdr. Det vil give en samlet kreditomkostning på 7.590,94 kr. debitorrenten er på 103,4% (variabel rente), og lånets tilbagebetalingsbeløb vil derfor være 17.590,94 kr. Ydelsen er 1.361,72 kr. og de Årlige Omkostninger i Procent (ÅOP) er 175,98%. Faktura modtager du via e-mail, og den forfalder 14 dage efter fakturadatoen.

Sms lån hos Vivus:

 • min. alder på 20 år.
 • en rente på 0 – 730,1 %.
 • en løbetid på 5 – 0 mdr.
 • Muligt at låne 100 – 10.000 kr.
 • Godkendelse indenfor 1 minut.

Sms lån hos Nupp:

 • Min. alder på 18 år.
 • En rente på 26,8 %.
 • Løbetid på 12 – 36 måneder.
 • Muligt at låne mellem 1.000 – 6.000 kr.

Sms lån hos Lendon

 • Min. alder på 20 år.
 • En rente på 15 %.
 • Løbetid på 5 – 30 måneder.
 • Muligt at låne mellem 100 – 10.000 kr.
 • Godkendelse indenfor 15 minutter.

Låneeksempel:
Hvis du som førstegangs låner hos Lendon låner 4.000 kr. med en løbetid på 30 dage, vil lånegebyret kun være 0 kr. og det samlede tilbagebetalingsbeløb vil derfor også kun være 4.000 kr, med en ÅOP på 0%.

Sms lån er til dig, der har behov for et lån nu og her. Et Sms lån er det samme som mobillån og kviklån. De henhører alle under kategorien hurtigt lån. Før i tiden var det mere brugt at søge om lån via sms. I dag søges langt de fleste hurtig lån fra computer eller tablet direkte på låneudbyderens hjemmeside. Navnet sms lån hænger dog ved og bruges stadigt. På siden her, vil vi holde os til navnet sms lån for ikke at gøre forvirringen større. Det er utroligt nemt og hurtigt at søge om et sms lån, og allerede samme dag som du søger om et lån, kan du have pengene på din konto. Ligeledes er det nemt at blive godkendt til et sms lån, og derfor er det en utrolig populær lånemetode, hvis man har brug for et lån nu og her.

Sms lån – Nemt og hurtigt

Sms lån er en yderst hurtig og nem måde at låne penge på. Står du pludselig i en situation, hvor du har behov for et lån, er et sms lån absolut den hurtigste og nemmeste måde at skaffe penge på. Uanset om du har behov for 1000 kr., 5000 kr. eller 15000 kr. kan du ansøge om et sms lån på få minutter og det kan ordnes i løbet af din frokostpause eller på vej hjem i bussen. Det eneste der kræves er, at du har dit NemID med dig. Den skal du nemlig bruge til at underskrive din låneansøgning med. Låneudbyderne har altså gjort det så nemt for dig som overhovedet muligt. Godkendes du til lånet, vil beløbet blive overført til din NemKonto samme dag.

Sms lån – Gratis lån

Sms lån kan fås helt gratis. Det er muligt at låne op til 15000 kr. gratis. Flere låneudbydere tilbyder gratis lån til deres nye kunder. Det vil altså sige, at du kan slippe helt for alt, hvad der hedder omkostninger i forbindelse med dit sms lån. Det er således kun det lånte beløb, der skal betales tilbage og ikke en krone mere. For at låne gratis kræves kun, at du er førstegangskunde hos den pågældende låneudbyder. Typisk vil et gratis lån skulle betales tilbage i løbet af 30 dage. For at få et gratis lån, er det altså vigtigt, at du har gjort dig klart, at du kan betale beløbet hurtigt tilbage. Måske ved du, at dine feriepenge er på vej, venter en bonus, eller ved at du skal have penge tilbage i Skat. Gratis lån er meget populære, og det er forståeligt, når det nu ikke koster en krone at låne til det, du lige står og mangler.

Sms lån –  Lån fra din mobil

Sms lån er absolut den nemmeste og hurtigste måde at låne penge på. Siden smartphones er kommet frem, har disse overtaget computerens plads mere og mere. De fungerer nu som små lommecomputere, og de fleste ting, som man før ville klare fra sin computer, kan man nu også klare fra sin smartphone. Dette gælder nu også at ansøge om lån. Låneudbyderne har gjort deres hjemmesider mobilvenlige, ligesom de også har udviklet app’s som man kan hente til sin smartphone. Det har således aldrig været hurtigere og nemmere at ansøge om sms lån. Du behøver blot din smartphone samt dit NemID, så kan du ansøge om et lån i løbet af få minutter. Du behøver ikke aftale tid med din bankrådgiver eller at tænde din computer. Du ansøger blot via din smartphone, om du så sidder i bussen, i biografen eller hjemme på sofaen. Nemmere kan det ikke blive.

Sms lån – Hvor meget kan jeg låne?

Sms lån giver mulighed for at låne det beløb, du har behov for. Der er stor konkurrence på lånemarkedet og du kan finde lån fra 500 kr. og helt op til 450000 kr. Det er forskelligt hvor mange penge, du kan låne hos de forskellige låneudbydere. Derfor skal du gøre dig klart, hvor mange penge du har behov for at låne, samt hvornår du har mulighed for at betale lånet tilbage. Derefter kan du begynde at søge efter en låneudbyder, der tilbyder netop det beløb, du har behov for at låne. Når du har fundet den låneudbyder, du ønsker at låne hos, kan du nemt og hurtigt ansøge om et lån.

Sms lån – Hvornår skal lånet betales tilbage?

Sms lån giver dig i de fleste tilfælde mulighed for selv at vælge lånets løbetid. Når du har bestemt, hvor mange penge, du har behov for at låne, er det væsentligt også at kigge på, hvornår du kan betale lånet tilbage. De forskellige låneudbydere tilbyder nemlig forskellige løbetider på lånet. Lånets løbetid, er den tid, hvor løbet låner. Det vil sige tiden, hvorfra man optager lånet, indtil lånet skal være betalt tilbage igen. Lånets løbetid kan være fra en måned og helt op til 2 år. Jo mindre lånet er, jo kortere vil lånets løbetid typisk være. Det er derfor naturligvis vigtigt at gøre dig klart, hvornår du kan betale lånet tilbage, samt hvor store afdrag, du har råd til at betale. Jo kortere løbetid, jo større vil afdragene være.

Sms lån – Omkostninger

Sms lån kan have forskellige omkostninger. Ligesom det er vigtigt at afklare lånets størrelse og lånets løbetid, er det væsentligt at kigge på lånets omkostninger. Et lån har typisk både renter og gebyrer. Det kan være svært at gennemskue hvilke af disse 2 der i virkeligheden er lavest. Har man kort løbetid på lånet, vil renterne sammenlagt måske ikke blive så højt et beløb. Har man derimod lang løbetid på lånet, vil renterne over tid blive til mange penge. Derfor kan man godt risikere, at lånets gebyr er dyrere end lånets renter. Lånets gebyr vil typisk være et engangsbeløb. Men et beløb, man skal huske at regne med i lånets omkostninger. Derfor kan man med fordel kigge på lånets ÅOP. ÅOP betyder lånets samlede omkostninger i procent. Lånets ÅOP skal ifølge lovgivning oplyses til forbrugeren. Og lige præcis dette tal giver dig det bedste billede af lånets omkostninger. Man vil naturligvis gå efter det lån, med den laveste ÅOP. Her er det dog vigtigt at nævne, at tallet kun er retvisende, hvis du sammenligner to ens lån, altså lån med samme beløb og løbetid.

Sms lån – Lån med omtanke

Sms lån giver mulighed for at låne det beløb, du mangler. Før du optager et lån, er det en god idé at regne lidt på, præcis hvor stort et beløb du har behov for at låne. Man kan låne fra 500 kr og op til 450000 kr. Det er meget nemt at låne penge i dag, og derfor kan man nemt lade sig friste af at låne mere end man egentlig har behov for. Det er dog vigtigt at tænke på, at lånet skal betales tilbage igen. Der skal være plads i din økonomi til at du har råd til at afdrage på lånet. Er der blot tale om et mindre beløb, er dette naturligvis ret nemt at komme om ved. Men er der tale om lidt større beløb, hvor lånet måske løber over et år, skal man gøre sig klart, at der altså skal betales et afdrag hver måned et år frem.

Det kan være en god idé at lægge et budget for sin økonomi, således at man har et godt billede af, hvordan ens økonomi rent faktisk ser ud. Desværre er der mange, der havner i en gældsspiral, fordi man ikke har gjort sig helt klar på, hvordan man vil afbetale lånet igen. Nogle kommer endda så langt bagud, at de optager nye lån, for at betale af på det første lån. Og der er en meget ond cirkel at komme ind i.

Sms lån med budget

Det anbefales derfor, at man lægger et budget, så man kender sit rådighedsbeløb og ved, hvor meget man har råd til at afdrage pr. måned. Det er ret nemt at lægge et budget, selvom mange synes det er en kedelig og uoverskuelig opgave. Man laver et skema over alle årets måneder. Herefter skriver man ind, hvilke indtægter og hvilke udgifter man har for hver måned. Nogle regninger kommer måske hver anden måned eller en gang i kvartalet, og det er hér, at økonomien nogen gange vælter for nogen. Sørg derfor for at få skrevet alle udgifter på skemaet. Når man har skrevet det hele ind, lægger man tallene for hele året sammen. Altså alle årets indtægter og alle årets udgifter. Herefter dividerer man tallene med 12, for 12 måneder. Man har således regnet ens månedlige indtægter og udgifter ud. Man gør det på denne måde, så man har samme udgift hver måned hele året, og netop ikke pludselig skal ud og finde penge til en stor kvartalsregning.

Sms lån – Budgetkonto

Man kan med fordel få oprettet en budgetkonto i banken. Her indbetaler man det månedlige beløb hver måned. Så er der nemlig dækning til alle de regninger, man modtager i løbet af året. Man betaler alle ens udgifter fra denne konto. Efterhånden som regningerne kommer, betaler man dem fra budgetkontoen. Idet man har regnet ud, hvilke udgifter der kommer, vil der nemlig være dækning til regningerne på budgetkontoen. Der vil således stå et forskelligt beløb på kontoen, alt efter om det er en måned, hvor man har mange eller få regninger. Men hele pointen er netop, at man således har sat penge af til de regninger, der løbende kommer.

Når man har lagt sit budget, er det også nemt at regne ud hvilket rådighedsbeløb, man har hver måned. Rådighedsbeløbet er det beløb, du har til dig selv og fornøjelser, når dine regninger er betalt. Ser dit budget fornuftigt ud, skal der også gerne være råd til at sætte et beløb til side til en opsparing. Har du en fin opsparing, vil du nemlig sjældent have behov for at låne penge.

Du kan se mere om budgetlægning her:

Sms lån – Låneudbydere

Der findes rigtig mange låneudbydere på markedet, som tilbyder sms lån. Konkurrencen på markedet er højt, og det betyder at man faktisk sagtens kan finde et sms lån til en fornuftig pris. I mange tilfælde kan et sms lån faktisk være billigere, end et lån i banken. Det kan være svært at gennemskue ens lånemuligheder, da der er så mange låneudbydere at vælge mellem. Vi har derfor lavet en samlet oversigt her på siden, hvor du hurtigt kan danne dig et overblik over hvilke låneudbydere, der er relevante for dig. De afgørende faktorer du skal holde dig for øje, er lånets størrelse, lånets løbetid og lånets omkostninger. På vores oversigt, kan du hurtigt se disse oplysninger.

Sms lån – Ansøg online

Når du på siden her har fundet den låneudbyder, der passer dig bedst, klikker du dig videre ind på låneudbyderens hjemmeside. Her kan du hurtigt sende din låneansøgning afsted. Du skal blot underskrive ansøgning med dit NemID. Når låneudbyderen har modtaget din ansøgning, vil de sende dig et lånetilbud. Lånet er først en realitet, når du har godkendt lånetilbuddet. Du kan således med fordel indhente flere lånetilbud. Det er helt gratis og uforpligtende. Det giver dig mulighed for at kende de præcise lånebetingelser samt den præcise pris på lånet.

Sms lån – Hvordan søger jeg?

Det er meget nemt og hurtigt at ansøge om et sms lån. Du kan søge direkte fra din smartphone og behøver ikke møde op eller udfylde en masse papirer. Du kan direkte på låneudbyderens hjemmeside ansøge om et lån. Du skal oplyse dit cpr.nr., dine kontaktoplysninger samt hvilken bank, du ønsker beløbet overført til. Herefter skal du underskrive ansøgningen med dit NemID. Hele processen kan ordnes på farten og tager kun få minutter. Når du har ansøgt om et lån, vil du med det samme få svar. Kan du få lov at låne, vil låneudbyderen sende dig et lånetilbud. Hvis du kan acceptere lånetilbuddet, godkender du blot denne og herefter er beløbet på vej til din konto, typisk i løbet af samme dag.

Sms lån med NemID

Efter NemID er blevet indført, er låneprocessen blevet endnu nemmere. NemID er et fælles log-in, der kan bruges til offentlige og private selvbetjeningsløsninger. Dit NemID tilhører dig, og er din elektroniske underskrift. NemID bruges således til at identificere dig elektronisk. Derfor er det mange steder ikke længere nødvendigt at man møder op og skriver under personligt. Det er således tilstrækkeligt blot at underskrive med NemID, da det er din personlige elektroniske underskrift. I forbindelse med sms lån har NemID gjort processen at optage lån endnu nemmere, da der ikke kræves nogen dokumention eller fysisk underskrift fra dig. Du kan blot underskrive låneansøgningen med dit NemID, idet denne er ligeså gældende, som din personlige underskrift.

Du kan læse mere om NemID her.

Sms lån trods RKI

For at optage et sms lån er det et krav, at du ikke står registreret i RKI. Experians RKI-register og Debitor Registret er Danmarks to største registre over dårlige betalere. Registrene bruges af de danske virksomheder, for at sikre sig mod tab. Står du registreret her, betyder det, at du har ubetalt gæld og det vil ikke være muligt for dig at låne penge nogen steder. Har du mistanke om, at du står registreret i Experians RKI-register, kan du med dit NemID logge på dininfo.dk og tjekke om du står registreret. Gør du det, kan du rette henvendelse direkte til Experian, som kan oplyse dig om, hvorfor du står registreret og om hvordan du kan blive slettet igen. Typisk vil du skulle betale din gamle gæld, for at blive slettet.

Sms lån – Ulemper

Der er selvfølgelig også ulemper ved at optage et sms lån. Fordi det er så nemt at optage et lån, kan man komme til at ansøge om et lån lidt for hurtigt, inden man helt har gjort sig klart, hvor mange penge man har behov for. Og endnu vigtigere, hvordan man kan betale beløbet tilbage. Det kan også være nemt at låne flere penge, end man reelt har brug for. Og først bagefter opdage at afdragene på lånet er større end man har plads til i budgettet. En anden ulempe ved at optage et mobillån kan være, at det er svært at gennemskue lånets reelle pris. Nogle lån har lave gebyrer, men høje renter og andre lån lige modsat. Dette gør, at det kan være svært præcist at beregne prisen for sit lån inden man optager det. De høje omkostninger, der kan være ved et sms lån kan vise sig som en grim overraskelse, og det er her at mange havner i en økonomisk situation, hvor de har svært ved at betale sine afdrag på lånet. Det er derfor vigtigt, at se sig godt for inden man optager lånet.

Sms lån – Uden rådgivning

Sms lån inkluderer ikke rådgivning. Ved et traditionelt banklån får man rådgivning og oplysning i banken. Man skal være opmærksom på, at man ikke får dette hvis man vælger et sms lån. Mange kan synes det ikke er så rart at skulle forklare sin bankmand, hvorfor man har behov for at lån og forklare om sin privatøkonomi. På det punkt er et sms lån meget nemt og diskret at optage. Der er nemlig ingen, der spørger til din økonomi i øvrigt eller blander sig i, hvad du ønsker at bruge pengene på. Men der er naturligvis en grund til at din bankmand spørger ind til din økonomi. Dels vil han på bankens vegne sikre sig, at de får deres penge igen. Men han har faktisk også øje for, om din økonomi kan bære et lån og du har råd til afdragene. Ved et sms lån får du selv lov at bestemme, men vær opmærksom på at du altså selv står ansvaret for at betale lånet tilbage. Derfor er det vigtigt at være meget realistisk overfor dig selv, hvad din økonomi rent faktisk kan bære.

Sms lån – Fordele

 • Sms lån – Lån nemt og hurtigt
 • Sms lån – Lån uden dokumentation og sikkerhed
 • Sms lån – Lån med høj frihed og selvbestemmelse
 • Sms lån – Ansøg online direkte fra din mobil eller computer
 • Sms lån – Modtag pengene på din konto i dag