Netpenge

sms lån nu

Sms lån er mere eller mindre det samme som et minilån eller et mikrolån som det også kaldes. det kaldes et sms lån fordi man for nogen år tilbage kunne optage lån direkte fra sin mobiltelefon. Det vil altså sige at man sendte sin låneansøgning via sms, i stedet for at sende den over nettet. Sms lån drejer sig som regel kun om forholdsvist små beløber, og de fleste benytter sig af disse lån til alment forbrug, og hvis en regning skulle falde sidst på måneden. Mange vælger også at optage sms lån hvis de mangler lidt tøj i garderoben, eller hvis de trænger til café ture. Du kan mere eller mindre vælge at bruge pengene til lige det du vil, idet  at låneudbyderne sjældent spørger detaljeret ind til hvad du skal bruge pengene til.

sms lån 2017

som nævnt kunne man førhen optage sms lån via sms, men idag foregår det hele over nettet. Det betyder at man idag skal gå ind på den pågældende låneudbyders hjemmeside. Derfra udfylder man en formular med sine personlige oplysninger og så indtaster man det beløb man ønsker at låne. du underskriver din låneansøgning ved hjælp af dit NemID. Hos nogen låneudbydere vil du opleve at få svar med det samme, direkte på skærmen, når du har sendt din formular afsted. Andre steder vil du få dit svar enten via e-mail, eller sms. Svaret vil så typisk komme indenfor 10-15 minutter (hvis det er indenfor de normale åbningstider).

sms lån – hurtig betaling

At låne via sms er en meget populær lånemetode fordi det simpelthen er så nemt og hurtigt at ansøge om. Skulle det ske at man står med en regning sidst på måneden man ikke har råd til at betale, eller hvis noget går i stykker i hjemmet som man er nødt til få lavet, så er sms lån helt klar en af de bedste metoder, idet at låneprocessen i sig selv kun tager et par minutter, og pengene vil derefter, i de fleste tilfælde, være på din konto indenfor en times tid. Ved sjældne tilfælde kan man komme ud for at det kan tage et par dage før pengene er gået ind.

Selvom det er hurtigt og nemt at optage et sms lån, skal man selvfølgelig være fornuftig og tænke sig godt om før man vælger at gøre det. Hvis du står i en presset situation, er det selvfølgelig en rigtig god mulighed for hurtigt at kunne løse et midlertidigt problem. Men hvis din økonomi derimod er meget svingende generelt, og du derfor ofte har behov for at tage et lån, skal du nok lige tænke dig om en ekstra gang. Hvis tilbagebetalingen ikke falder til tiden, så er renterne meget høje, og hvis din økonomi i forvejen er meget svingende, kan du risikere at blive afhængig af de lette og hurtige lån, og du kan ende ud i en rigtig høj gæld.

sms lån gratis

Hos de fleste låneudbydere vil du kunne optage lån på op til 5000 kr. kvit og frit, hvis tilbagebetalingen finder sted indenfor en måned. hvis du derimod vælger en længere løbetid vil renterne på sms lånet typisk være meget højere end renterne på, for eksempel, et lån i banken.

De fleste låneudbydere stiller en række basale krav og betingelser til låntageren, så de på den måde kan sikre sig at låntageren rent faktisk har tænkt sig at betale pengene tilbage til tiden. Af de mest almene låne betingelser kan der nævnes følgende:

 •  Du skal have adgang til dit NemID. NemID fungere som din digitale signatur online når der skal skrives under på papirer og aftaler, og det er derfor også den der skal bruges når du skal godkende og underskrive din låneaftale.
 • Du skal som minimum være fyldt 18 år. – ifølge den danske lovgivning er det ikke muligt at optage et lån, hvis man ikke er fyldt 18 år. (ved nogen låneudbydere kan det forekomme at minimumsalderen er på 21-25 år.)
 • Du må ikke være registreret i skyldnerregistre såsom RKI osv. – Hvis du i forvejen har gæld andre steder, så anbefales det at betale den før man optager nye lån.
 • For at kunne optage lån i Danmark er det selvfølgelig også et krav at man, for det første er dansk statsborger, og samtidig også har sin adresse i det danske folkeregister. Du må altså, i de fleste tilfælde, ikke have hemmelig adresse hvis du skal optage lån.

disse betingelser er nogen der skal tages højde for inden man ansøger om et lån, og det bedste ville jo selvfølgelig være at sætte sig ind i den enkelte låneudbyders krav, idet at det kan variere fra udbyder til udbyder. følgende er eksempler på låneudbydere der tilbyder Sms lån:

Ferratum:

 • Min. alder på 23 år.
 • En rente på mellem 0 – 103,4 %.
 • Løbetid på 5 – 42 måneder.
 • Muligt at låne mellem 1.500 – 15.000 kr.

Låne eksempel: 
hvis du igennem Ferratum  låner 10.000 kr., så vil lånet have en løbetid på 12 mdr. Det vil give en samlet kreditomkostning på 7.590,94 kr. debitorrenten er på 103,4% (variabel rente), og lånets tilbagebetalingsbeløb vil derfor være 17.590,94 kr. Ydelsen er 1.361,72 kr. og de Årlige Omkostninger i Procent (ÅOP) er 175,98%. Faktura modtager du via e-mail, og den forfalder 14 dage efter fakturadatoen.

Vivus:

 • min. alder på 20 år.
 • en rente på 0 – 730,1 %.
 • en løbetid på 5 – 0 mdr.
 • Muligt at låne 100 – 10.000 kr.
 • Godkendelse indenfor 1 minut.

Nupp:

 • Min. alder på 18 år.
 • En rente på 26,8 %.
 • Løbetid på 12 – 36 måneder.
 • Muligt at låne mellem 1.000 – 6.000 kr.

Lendon:

 • Min. alder på 20 år.
 • En rente på 15 %.
 • Løbetid på 5 – 30 måneder.
 • Muligt at låne mellem 100 – 10.000 kr.
 • Godkendelse indenfor 15 minutter.

Låne eksempel:
Hvis du som førstegangs låner hos Lendon låner 4.000 kr. med en løbetid på 30 dage, vil lånegebyret kun være 0 kr. og det samlede tilbagebetalingsbeløb vil derfor også kun være 4.000 kr, med en ÅOP på 0%.