Netpenge

Sms lån er mere eller mindre det samme som et minilån eller et kviklån. Man kalder det et sms lån, fordi at man for nogen år tilbage kunne optage lån direkte fra sin mobiltelefon. Det vil altså sige at man sendte sin låneansøgning via sms besked, i stedet for at sende den over nettet. Sms lån drejer sig som regel kun om forholdsvist små beløb. De fleste benytter sig af disse lån til alment forbrug.

Hvis en regning, for eksempel skulle falde sidst på måneden, så er det en god måde hurtigt at få den af vejen på. Mange vælger også at optage sms lån, hvis de mangler lidt nyt tøj i garderoben.  Andre vælger sms lån, hvis de trænger til nogle flere caféture. Du kan mere eller mindre vælge at bruge pengene til lige det du vil, idet låneudbyderne sjældent spørger detaljeret ind til, hvad du skal bruge dit sms lån til.

Gratis sms lån

Du kan få gratis lån hos nogle af vore låneudbydere. Første lån gratis er et lån uden renter og omkostninger. Hos de fleste låneudbydere vil du kunne optage lån på op til 5000 kr. kvit og frit, hvis tilbagebetalingen finder sted indenfor en måned. hvis du derimod vælger en længere løbetid vil renterne på sms lån typisk være meget højere end renterne på, for eksempel, et lån i banken.

De fleste låne udbydere stiller en række basale krav og betingelser til låntageren. Det gør de så de på den måde kan sikre sig at låntageren rent faktisk har tænkt sig at betale pengene tilbage til tiden. Af de mest almene låne betingelser kan der nævnes følgende:

Sms lån 2017

Som nævnt kunne man førhen optage sms lån via sms besked, men i dag foregår det hele over nettet. Det betyder at man i dag skal gå ind på den pågældende låneudbyders hjemmeside. Derfra udfylder man en ansøgningsformular med det ønskede beløb, og den ønskede løbetid på lånet. Herefter udfylder man sine personlige oplysninger. Det vil altså sige dit fulde navn, din adresse, din fødselsdato og cpr-nr.

Du skal ligeledes angive din E-mail og dit telefon nummer. før du underskriver din låneaftale, skal du give udbyder tilladelse til at hente andre oplysninger om dig. Det gør de så de for eksempel kan se om du er blevet registreret som dårlig betaler i RKI. Hvis du er registreret i RKI eller i Debitor Registret vil det som regel ikke være muligt for dig at blive godkendt som låntager.

Sms lån med NemID

Når du søger sms lån eller andre lån, underskriver du din låneansøgning ved hjælp af dit NemID. Det fungere som din digitale signatur hvis du skal underskrive dokumenter online. Derfor skal du også benytte dig af NemID når du ansøger om sms lån. Lån med NemID betyder en hurtig låneproces. Hos nogen låneudbydere vil du opleve at få svar med det samme. Altså direkte på din computerskærm, når du har sendt din ansøgningsformular afsted. Andre steder vil du få dit svar enten via e-mail, eller sms besked. Svaret vil så typisk komme indenfor 10-15 minutter (hvis det er indenfor de normale åbningstider).

Sms lån – hurtig betaling

At få et sms lån er en meget populær lånemetode fordi det simpelthen er så nemt og hurtigt at ansøge om. Skulle det ske, at man står med en regning sidst på måneden man ikke har råd til at betale? Eller hvis noget går i stykker i hjemmet som man er nødt til få lavet? Så er sms lån helt klar en af de bedste metoder, idet at låneprocessen i sig selv kun tager et par minutter. Pengene vil derefter, i de fleste tilfælde, være på din konto indenfor en times tid. Et hurtig lån kan man få hos de fleste låneudbydere. Ved sjældne tilfælde kan man komme ud for at det kan tage et par dage før pengene er gået ind. Men det sker som regel kun hvis du ansøger uden for låne firmaets normale åbningstid.

Sms lån med omtanke

Selvom det er hurtigt og nemt at optage et sms lån, skal man selvfølgelig være fornuftig og tænke sig godt om før man vælger at gøre det. Hvis du står i en presset situation, er det selvfølgelig en rigtig god mulighed for hurtigt at kunne løse et midlertidigt problem. Men hvis din økonomi derimod er meget svingende generelt, og du derfor ofte har behov for at tage et lån. Så skal du nok lige tænke dig om en ekstra gang. Hvis tilbagebetalingen ikke falder til tiden, så er renterne meget høje. Ligeledes, hvis din økonomi i forvejen er meget svingende, kan du risikere at blive afhængig af de lette og hurtige lån. Du kan i sidste ende stå med en rigtig høj gæld.

 

Betingelser for sms lån

 •  Du skal have adgang til dit NemID. NemID fungerer som din digitale signatur online når der skal skrives under på papirer og aftaler, og det er derfor også den der skal bruges når du skal godkende og underskrive din låneaftale.
 • Du skal som minimum være fyldt 18 år. – ifølge den danske lovgivning er det ikke muligt at optage et lån, hvis man ikke er fyldt 18 år. (ved nogen låneudbydere kan det forekomme at minimumsalderen er på 21-25 år.)
 • Du må ikke være registreret i skyldnerregistre såsom RKI osv. – Hvis du i forvejen har gæld andre steder, så anbefales det at betale den før man optager nye lån.
 • For at kunne optage lån i Danmark er det selvfølgelig også et krav at man, for det første er dansk statsborger, og samtidig også har sin adresse i det danske folkeregister. Du må altså, i de fleste tilfælde, ikke have hemmelig adresse hvis du skal optage lån.

disse betingelser er nogen der skal tages højde for inden man ansøger om et lån, og det bedste ville jo selvfølgelig være at sætte sig ind i den enkelte låne udbyders krav, idet at det kan variere fra udbyder til udbyder. følgende er eksempler på låne udbydere der tilbyder Smslån:

Sms lån hos Ferratum:

 • Min. alder på 23 år.
 • En rente på mellem 0 – 103,4 %.
 • Løbetid på 5 – 42 måneder.
 • Muligt at låne mellem 1.500 – 15.000 kr.

Låne eksempel: 
hvis du igennem Ferratum  låner 10.000 kr., så vil lånet have en løbetid på 12 mdr. Det vil give en samlet kreditomkostning på 7.590,94 kr. debitorrenten er på 103,4% (variabel rente), og lånets tilbagebetalingsbeløb vil derfor være 17.590,94 kr. Ydelsen er 1.361,72 kr. og de Årlige Omkostninger i Procent (ÅOP) er 175,98%. Faktura modtager du via e-mail, og den forfalder 14 dage efter fakturadatoen.

Sms lån hos Vivus:

 • min. alder på 20 år.
 • en rente på 0 – 730,1 %.
 • en løbetid på 5 – 0 mdr.
 • Muligt at låne 100 – 10.000 kr.
 • Godkendelse indenfor 1 minut.

Sms lån hos Nupp:

 • Min. alder på 18 år.
 • En rente på 26,8 %.
 • Løbetid på 12 – 36 måneder.
 • Muligt at låne mellem 1.000 – 6.000 kr.

Sms lån hos Lendon

 • Min. alder på 20 år.
 • En rente på 15 %.
 • Løbetid på 5 – 30 måneder.
 • Muligt at låne mellem 100 – 10.000 kr.
 • Godkendelse indenfor 15 minutter.

Låneeksempel:
Hvis du som førstegangs låner hos Lendon låner 4.000 kr. med en løbetid på 30 dage, vil lånegebyret kun være 0 kr. og det samlede tilbagebetalingsbeløb vil derfor også kun være 4.000 kr, med en ÅOP på 0%.